doyumsuz sarisin ozlem

Doyumsuz Sarışın Özlem

Selamlar ben Özlem, Anadolu yakası doyumsuz sarışın escort olarak 28 yaşında, 1.67 boyunda, 54 kilo, vücut hatları belirgin ve dolgun bir kadınım.

Asıl mesleğim sigortacılık ancak bastıramadığım ihtiyaçlarımı karşılayabilmek için bu işi yapıyorum. Ayrıca nazlı benim ismim değil ilişkiye girdiğim insanlar tarafından bana takılmış bir lakap.

Türkiye’ nin her yerinde durum aynı bilmem ama İstanbul’da erkeklerin anal ilişkiye aşırı bir düşkünlüğü mevcut.

Bende normalde partnerimin cinsel organı abartılı seviyede büyük yada kalın olmazsa anal seks seven bir insanım.

doyumsuz sarisin ozlem
doyumsuz sarisin ozlem

Yalnız bu düşkünlükleri sebebiyle ortalama 20-30 dakika süren cinsel ilişkimizin %80’nini anal yapmak isteyen erkeklere karşı bir süre sonra dur demem gerektiğini düşünerek onlara karşı çıkmaya başladım.

Bu nedenle düzenli olarak görüşme yaptığımız insanlar önceden ses çıkartmadığım konusunda kendimi naza çektiğimi düşünmeye başlayarak bana bu lakabı koydular.

Farkındayım anal sexden bölgenin daracık olması nedeniyle fazla zevk alıyorlar ama göstermiş olduğum tepkinin ardından kontrolü bana bırakan. Tüm erkekler sadece bir bölgeyi kullanarak aşk yapmanın ne kadar boş bir durum olduğunu fark ettiler.

Kontrolü bana bıraktığınızda gerektiğinde cinsel organınızı sarıp sarmalar, gerektiğinde de o dik başını ezerek sizi hazzın doruk noktalarına taşırım.

Nazlı Özlemin nazını çekip, dünya nimetlerinden faydalanmak için sence de çok zaman harcamadın mı hadi bekliyorum.

Hijyen konusunda oldukça hassasım, siz çapkın beylerden de aynı özeni göstermenizi rica ederim.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir