anal yapan eda

Anal Yapan Eda

Merhaba yakışıklı beyler, ben Yenibosna anal yapan escort Eda 32 yaşında, 1.62 boyunda, 58 kilo, kumral, bronz tenli, ince belli, seks için yaratılmış biriyim.

İlk seks tecrübemi anal seks ile yaşadım ve uzun süre yalnızca bunu denedim. Daha sonra normal seksi de denesem, sanırım anal seks bende takıntı oldu ve en sevdiğim şey olan seksi profesyonel hayatıma taşımamın da sebebi oldu.

Her kadın anal seks istemez, çoğunlukla acısından, hurafelerden ve dini değerlerden dolayı sizi engeller. Erkekler ise anal seksin verdiği hazzı ya birkaç kere ya da hiç deneyemeden en büyük hayali fantezileri olarak yaşamaya devam ederler.

Peki artık bu hayallerinize tutku ile cevap verecek, önünüzde eğildiği zaman yuvarlak, iri, çıkık poposunu korkusuzca size sunacak bir kadına ne dersiniz?

anal yapan eda
anal yapan eda

Anal seksi doyasıya zevkle ve acıttım mı korkusunu düşünmeden doyasıya yaşamaya ne dersiniz? Eğer cevabınız evet ise daha fazla zaman kaybetmeyin ve beni hemen arayın.

Anal seks yani ters ilişki için kimseye yalvarmak zorunda değilsiniz, birlikte doyasıya anal seksin doruklarına çıkabilir ve defalarca içime boşalabilirsiniz.

Kendi evimde, otelde ya da evinizde görüşebilirim.Fakat fiyat duruma göre değişir sizin evinize yada otele gelirsem farklı siz bana gelirseniz daha farklı olur.

Gelmeden önce arayarak fantezilerinizi belirtirseniz evimde sürpriz kıyafetlerim ve oyuncaklarım ile size fantezilerinizi yaşatabilirim. Daha fazla beklemeyin ve hemen arayın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir