arzulu oral yapan simge

Arzulu Oral Yapan Simge

Merhaba beyler, ben Ataköy arzulu oral yapan escort Simge, 27 yaşında, esmer, 1.62 boyunda, 58 kilo, balık etli, minyon bir hatunum.

Dolgun dudaklı, iri, çıkık ve yuvarlak kalçalı, iri göğüslü seks abidesiyim. Seksin her türlüsüne ve her çeşidine tutkuyla bağımlıyım.

Cinsellik benim için vazgeçilmez ve dayanılmaz bir arzudur. Şuh sohbetim ve eğlenceli yapım, misafirlerimi daha ilk dakikadan itibaren etkileyen en büyük özelliklerimdendir.

Seksi ve eğlenceyi seviyorsanız daha fazla beklemeden beni arayın. Sekste en sevdiğim şey penisin tadı ve kokusu, dudaklarımda, ağzımda ve yüzümde dolaşan penisin sıcaklığını hissetmek.

arzulu oral yapan simge
arzulu oral yapan simge

Dolgun dudaklarımın arasından girişi ve ağzımı dolduruşu beni delirten en büyük etken. Peki siz dolgun dudaklarıma penisinizi sürtmek, gırtlağıma kadar penisinizi sokarak beni nefessiz bırakmak ister misiniz?

Saatlerce ağzıma girip çıkabilir, ağzıma spermlerinizi boşaltabilir ve spermlerinizin boğazımdan aşağı nasıl iştahla kaydığını izleyebilirsiniz.

Testislerinizde dilimi dolaştırmama ne dersiniz? testislerinizi emerken, yumuşacık ellerimin penisinizi okşayışını düşünsenize.

Hayali bile vajinamın ıslanmasına ve ateş gibi yanmasına sebep oluyor. Daha fazla bekletmeden gelin ve önce ağzımı doldurun, sonra daracık vajinamın içine girin.

Tüysüz şeftali gibi, çıkık, etli ve dapdar vajinamı size sunmama ve istediğiniz her fanteziyi doyasıya yaşamaya ne dersiniz?

Hemen beni arayın ve dolgun kalçalarımı size sunarken, beni tokatlaya tokatlaya becermenin tadına varın. Tabii ki aklınızda her zaman kalması gereken ilişkinin ilk kuralı her zaman temiz olun lütfen.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir